Boeken - Weer (even) te koop !

28-01-2020     [Bron: Historische Vereniging Leersum]

We hebben recent een kleine voorraad boeken gekregen, die we aan onze leden te koop mogen aanbieden.
De HVL mag de helft van de opbrengst houden.
Het zijn niet allemaal publicaties van onze vereniging, maar het is allemaal voor de liefhebber interessante lectuur.

Van de eigen, uitverkochte publicaties noem ik: De Tombe van Nellesteyn; Groeien in het Broek, God in Leersum en Hoetwas in Darthuizen.

Verder zijn te koop: Luizen in de Pels van Loek Caspers; Leed en Verzet in Leersum van Frans van der Laan; Kasteel Broekhuizen van Catharina van Groningen; 40 jaar Bloemencorso; Grafheuvels in Leersum van Heinz Reusink en het fotoboek Leersum in vroeger tijden van Hans van Brenk.
Er is een exemplaar van de Historische Atlas van Utrecht met stafkaarten van de provincie uit de 19e en het begin van de 20ste eeuw.
Ook de tweedelige uitgave van Catharina van Groningen over de Stichtse Lustwarande zit erbij evenals het fotoboek Amerongen toen en nu van Geert van Barneveld en De Kerk van het Heylig Cruys en St. Andreas van Piet Tuik over de Andrieskerk van Amerongen.
Als laatste is er één exemplaar van Grootmama mogen wij kluiven van Agnies Pauw van Wieldrecht over het leven op Broekhuizen.

Informatie, bestellen en prijzen bij Jan Meijer: ria.meijer-koppenol@planet.nl of tel. 0343-453406.

Wie het eerst komt, het eerst maalt luidt het aloude spreekwoord.